Felicitări Mihail Șit cu Jubileu!

Întreg colectivul Institutului de Energetica al Academiei de Ştiinţe a Moldovei zilele acestea adresează Domnului Sit Mihail Lev cele mai sincere felicitări cu ocazia frumosului jubileu de 70 ani. La această dată omagiatul vine ca o personalitate cu un vast nivel de cunoştinţe în domeniul energeticii şi a ingineriei, o experienţă bogată în activitatea de cercetări şi inovaţională, tărâm, căruia i-a dedicat 25 de ani în cadrul AŞM şi mai mult de 20 de ani în alte structuri cu profil ingineresc inovativ.

Colaborator responsabil la executarea lucrărilor din cadrul programelor instituţionale, care au ca rezultat o mulţime de elaborări pentru eficientizarea sistemului energetic. Domnul Mihail mai investeşte multă muncă în activitatea destul de importantă în agenda de lucru a Institutului la publicarea şi diseminarea rezultatelor de cercetare şi inovare.

Prietenos, binevoitor şi disponibil la adresările colegilor. Energic, plin de viaţă şi optimism. Aşa să Vă vedem, stimate Domnule Mihail mulţi ani înainte. Multă sănătate şi noi realizări frumoase!

 

Colegii.